Outsourcing betekent letterlijk uitbesteding. Ik kan me zo voorstellen dat bedrijfsvoering enorm veel tijd opslokt. Al helemaal bij start-ups. Dan wil een juiste tekst er nog wel eens bij in schieten.

Webteksten

Een website heeft pas een inhoud als de juiste tekst wordt geschreven. Een juiste webtekst is een SEO tekst en dit betekent Search Engine Optimized, een tekst die makkelijk wordt gevonden door Google en andere zoekmachines, zoals Bing, Vindex, Yahoo en anderen. Hoe hoger je komt op deze zoekmachines, des te makkelijker een bezoeker je kan vinden.

Deze teksten moeten dus voor meer traffic zorgen naar je website, maar moeten tegelijkertijd ook oproepen tot het ondernemen van actie. Of dit nu verder lezen, een bestand downloaden betekent, of het aanschaffen van een product uit je webshop. Dit is in de basis de belangrijkste reden waarom je een website hebt voor je onderneming.

Social Media

Outsourcing van Social Media houdt in dat ik de Social Media kanalen van je onderneming onder handen kan nemen. Denk even aan pakkende teksten, maar eventueel ook het opzetten van deze kanalen kan prima tot de opties behoren. Ik kan een Instagram-account voor je opzetten, of een business-pagina op Facebook. Maar denk ook eens aan een LinkedIn-profiel of een TikTok-account. Als dit voor jou interessant is, dan moeten we ons daar op richten.

De frequentie van het posten kunnen we samen afspreken, net als op welke kanalen je je wilt richten. We kunnen samen uitzoeken op welke doelgroep je je wilt richten en waar we je doelgroep vinden. Dan kunnen we later bepalen hoe we dit het beste kunnen bereiken.

Dit zijn slechts enige voorbeelden van outsourcing, maar neem gerust contact op via het formulier hiernaast om een afspraak te maken voor een braninstormsessie, er is namelijk nog veel meer mogelijk!