• Kan ik je helpen met je tekst? Neem even contact met me op, of bel me anders even.

Wat is jouw opvalwaarde?

Je gaat solliciteren, spannend! Het is eigenlijk altijd iets onwennigs. Hoe ga je eigenlijk precies te werk? Het begint altijd met uit te vogelen welke vacature je uit kiest en welke het beste bij jou als persoon past, en of deze aansluit bij de competenties waar je heer en meester over bent. Daarnaast wordt er altijd een CV / Motivatie gevraagd, en dat is ook al vaak best lastig, want hoe maak je zoiets eigenlijk?

Maak het verschil

Competenties, die je door de jaren heen hebt opgedaan. Competenties, die je vermeld in je CV, samen met je opleidingen en werkervaringen. Maar dan is de vraag: wat wil je bereiken met een CV, en hoe moet dat er uitzien?

Ga je een CV insturen zoals velen, waarmee je een kans loopt dat je op de grote stapel witte velletjes komt, of wil je dat je CV een echte WAUW!-factor heeft? Een CV moet jouw als persoon verkopen, waardoor ze jou graag op een afspraak zien. Een CV is eigenlijk een non-verbale pitch, die je naderhand kan of moet toelichten bij het bedrijf naar keuze, dus wellicht het beste als dat ‘smoelt’. Daarnaast moet een CV ook altijd kloppen. Door jarenlange ervaring in ┬áhet opstellen van zo’n belangrijk document, weet ik precies waar we op moeten letten.

Op maat

Ik kan je daarbij helpen. Een CV / Motivatie op maat, samen met jou in overleg vormgegeven, en dus een persoonlijke motivatiebrief in dezelfde stijl als je CV, kortom: een heuse killer van een entree bij de werkgever van jouw keuze!

Neem via het contact formulier hieronder contact met me op, dan zitten we spoedig met elkaar om de tafel om te bekijken hoe we er voor zorgen dat je snel aan tafel komt met je toekomstige baas!

CV/Motivatie CV/Motivatie