Copywriting is alles tussen een geschreven tekst en een commercieel gewin. Eigelijk zijn het dus teksten die een potentiële klant moet verleiden.  En of dat nu verleiden is om verder te lezen, of om een actie te ondernemen, als deze uiteindelijk maar een aankoop doet.

De copywriter in deze, zal dus prikkelende teksten schrijven,en weet hoe hij met woorden en de juiste zinsopbouw, het gedrag van de prospect moet beïnvloeden. De kracht is om door de juiste woorden de behoefte van de klant te creëren en daar op voort te borduren. Hierbij is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is, en wat de behoeften van deze doelgroep zijn.

Hoe ziet jouw ideale klant er uit, en wat houdt hem of haar bezig? Dit zijn belangrijke dingen om te weten, zodat we een profiel kunnen maken, en daar onze tekst op kunnen baseren, om deze fictieve persoon in de meest ideale situatie te kunnen verleiden.

Tijdens de sessies die we plannen gaan we samen kijken hoe we een profiel kunnen maken, waar we op gaan letten en je eigen input gaan we proberen uit te diepen, om een zo’n compleet mogelijk profiel te schetsen. De teksten die hierop gebaseerd zijn, zullen naadloos aanslaan op je doelgroep.

    Easysoftonic