• Kan ik je helpen met je tekst? Neem even contact met me op, of bel me anders even.

MH Klimaattechniek

MH Klimaattechniek

MH Klimaattechniek 600 400 Toni

Ik schrijf December 2022, wanneer ik benaderd wordt door twee vrienden van me. Ze waren een onderneming gestart. MH Klimaattechniek, een onderneming in Zonnepanelen. Althans daar zou het mee beginnen, hoewel ik er snel achter kwam dat deze mannen het niet lichtzinnig opvatten. Al snel blijkt dat ze ook warmtepompen en airconditionings gaan leveren. Het kon niet anders dan een succes worden, gezien de energie die de heren hebben en uitstraalden bij het uiteenzetten van hun plannen.

Brief

Daar ik in het verleden voor een van hen wel eens iets had geschreven, vroeg hij of ik weer een keer een brief op kon stellen. Uiteraard was dat geen probleem. Hij wilde een origineel schrijven naar een andere organisatie waar ze op bepaalde termijn mee samen wilden werken. Al snel bleek dit een schot in de roos. Er kwam een positieve reactie op de brief die ik had opgesteld.

Vanuit dit punt zijn we verder gaan kijken wat ik voor hen kon betekenen. Al snel praatten we over SEO-teksten voor een heuse website. Hoe cool! Na een aantal meetings hadden we de tekst in grote lijnen op papier, en kon ik het éen en ander uit gaan werken. In no-time had ik de tekst rond. Maar toen moest er nog een Privacy Commitment en Algemene voorwaarden worden geschreven.

Uitingen

Na deze ook geschreven te hebben, blijkt dat er ook nog een downloadbare .pdf geschreven moest worden, en nu zijn we in de afrondende fase. Nu nog teksten aanleveren voor flyers, en dan kan ik deze opdracht met veel plezier afronden.

MHKT.nl, bedankt voor het vertrouwen en bedankt voor de opdracht in het algemeen. Ik vind het een heuse eer om aan de wieg te staan van jullie extreem groeiende onderneming. En nu richt ik me aan alle lezers van deze post: mochten jullie interesse hebben in zonnepanelen, warmtepompen of airconditionings, en jullie willen niet persé de hoofdprijs willen betalen: MHKT.nl gaat jullie verrassen. zowel qua service, snelheid en ook qua prijs!

Leave a Reply