woke
woke

Woke

0 Shares
0
0
0

Ik heb al eens geschreven over de hele situatie rond de LHBTIQ+-cultuur in Nederland. Maar het is nòg een stap verder gegaan. Ik wist dus niet dat dat nog kon. En nogmaals; je mag van mij prima zijn wie je bent. Als je je als jongetje toch stiekem meisje voelt, wie ben ik dan om daar iets van te vinden? Maar de media hyped de hele shit op. Scholen hypen de hele woke shit op. En waarom? 

Gayflix

Ik denk langzamerhand dat ik snap waarom het rode logo van Netflix tegenwoordig voorzien is van die kleurtjes als het logo uitfade. Dat heeft vast iets te maken met de hoeveelheid homo’s, lesbiennes en travestieten die tegenwoordig voorkomen in de serie. Nogmaals: het moet een afspiegeling zijn van de maatschappij en je mag van mij prima op het zelfde geslacht vallen. Zal mij een biet zijn, maar het is nu letterlijk in iedere serie zo dat er minimaal een gay, lesbienne of travestiet voorkomt.

Wat is het volgende? Tekenfilms op tv met homo’s, lesbiennes en travestieten of transgenders? Teletubbies die allemaal een regenboogvacht krijgen aangemeten? Kabouter plop in een jurk? Ik weet niet meer waar we naartoe gaan. Het gaat me persoonlijk allemaal veel te ver. Waarom moet het een ieder door de strot gedouwd worden? Ik krijg steeds meer het gevoel dat je pas echt opvalt als je gewoon hetero bent. En nogmaals: het zal me worst wezen of je anders geaard bent. Maar het zal me ook worst wezen welke religie je aanhangt, zolang je het me maar niet door mijn strot douwt. 

Worst

Over worst gesproken. Wat the fuck is er gebeurd met de traditionele miss universe? Nu bleek dat miss universe misschien toch een mister universe was. Of nee. Laten we het ‘misschien universe’ noemen, omdat je gewoon niet meer weet of je nu naar een vrouw of een man kijkt. En waarom moet ook hier de integratie van transgenders worden doorgevoerd? Ik snap het niet. Wat is er mis met vrouwen die hun uiterste best doen om als mooiste te worden verkozen? Waarom moet daar een transgender aan meedoen? Voelen ze zich gepasseerd? Hebben ze niet al een pride waar we als hetero ook niets mee van doen hebben? 

Ik vind het knap hoor, dat de techniek er tegenwoordig zo op vooruit is gegaan, dat je gewoon niet meer kan zien of je nu naar een man of vrouw zit te kijken. En heel eerlijk, een van de eerste mooie transgenders is dan toch Kelly, die ooit meedeed aan big brother. En dat vind ik ook helemaal prima, maar ik las vanmorgen ook dat er een voetbalster van een of ander dames elftal niet door de gender-controle heen kwam. Wat is het volgende? We hebben immers ook al een bebaarde vrouw gehad die meedeed aan het songfestival. Waar houdt dat woke gedoe dan op? 

Woke

Ik snap dat mensen openlijk gay willen zijn. Of lesbienne, of bi, of transgender. Maar Nederland is al zo open. Nederlanders zijn misschien wel de meeste woke mensen die er zijn, omdat in Nederland niemand meer opkijkt van een vent in een jurk. Maar moeten we nu gewoon nog opener worden? Hoever gaan we het nog doortrekken? Gaan we nu straks ook een GLM of TLM krijgen? Als in Gay Life Matters, of Transgender Life Matters? All life matters. Maar iets minder mag ook wel. 

Kinderen die opgroeien in de laatste tien jaar, hebben voor ze de puberteit in geschoten worden, al een identiteitscrisis. Want ze leren op de basisschool al dat het oké is om gay te zijn en met die lessen waarin letterlijk wordt gevraagd of ze zich wel lekker in hun lichaampjes voelen, zijn ook al structureel onderdeel van het lesmateriaal de laatste tijd. Ze noemen het lentekriebels. Hou op hoor. Maar je ontkomt er niet aan. En ik heb het gevoel dat het allemaal nog een tandje erger wordt. Ik ben benieuwd wat de volgende indoctrinatie-techniek gaat zijn.

#woke #lhbtiqplus #indoctrinatie #lentekriebels

0 Shares

Geef een reactie

You May Also Like