parels
parels

Parels

0 Shares
0
0
0

Soms, heel soms komen er mensen in je leven, die precies dat gevoel bij je teweegbrengen, waarvan je eigenlijk niet meer zo goed wist dat dat eigenlijk zo simpel kon zijn. We zijn allemaal druk, hebben altijd wel iets te doen en dan heb je soms van die momenten die zo veel meer dan de moeite waard zijn! En die momenten moet je koesteren. 

Voorbeelden

Mijn vrouw (@junglefever_nl), heeft zoals ik al eens eerder heb geschreven in ‘help mijn vrouw heeft een hobby’, een ietwat uit de klauwen gelopen hobby: ze is een plantengekkie. Ik mag dat zeggen. En nou blijkt mijn vrouw dus niet de enige te zijn. Via instagram is ze aangesloten bij een hele grote verzamel pagina, waar ze contact heeft met nog veel meer van die plantengekkies. En een aantal daarvan, zijn uitgegroeid tot heuse vriendschappen. Echte parels! Ik noem een Naomi (@naomii.beautyandthebotanics), of een Kelly (@kelsplants24), en een Ditta (@ditta_plants).  Dit zijn echte vriendinnen geworden. 

Maar mijn vrouw heeft zo ook -online- contact met mensen van over de hele wereld. Ook in bijvoorbeeld Duitsland (@mr.plnts), de verenigde Staten (@plantmom_angiiie), (@radrootz), (@planto_saurier) en (@pinkplantmami) en  zelfs in Zweden mag ze (@plantloco_in_sweden) inmiddels tot haar vrienden rekenen. Een erg bont gezelschap, met een gezamenlijke liefde voor al het groen in het hedendaagse leven. Ieder zo zijn ding natuurlijk, maar deze mensen zijn het vermelden waard! 

Tattoos enzo.

Het is geen geheim meer dat ik een voorliefde heb voor tattoos. Ik heb de nodige gedeeltes van mijn lichaam in laten kleuren door een aantal serieuze vakidioten. En ik heb dan ook vaak contact met meerdere tatoeëerders. Met sommige heb ik alleen iets meer contact dan gemiddeld. Tatoeëerders waar ik regelmatig online contact mee heb zijn bijvoorbeeld (@j_ink_010), die net zijn nieuwe studio heeft geopend in Rotterdam, of (@tattoodennis_015tattoo_delft) en (@ginseventyone). John de wit (@dewittattoo) en ik gaan echt al een hele lange tijd terug. Voornamelijk offline. Typisch zo iemand die je al heel lang niet meer hebt gesproken, maar wànneer je weer bij elkaar komt, dat je gewoon wéét dat het goed is.

Iemand waar ik sinds kort een behoorlijk warme vriendschap mee heb opgebouwd, is ook tatoeëerder, net als zijn vrouw. Wat zijn dit een toppers. Ze komen uit Iran, en ondanks een kleine taal barrière, weten we precies wat we aan elkaar hebben. Mojtaba (@tattoo.art.nl) en zijn vrouw Solmaz (@solii_tattoo_extenshion) zijn echte toppers en we zijn dankbaar dat we deze mensen onze vrienden mogen noemen. En last but not least, behoort ook mijn jeugdmaatje Carlos (@carlosesmori) tot deze parels die het leven zoveel aangenamer maken!

Vandaar deze shoutout naar al deze pareltjes, want al deze mensen hebben de manier gevonden om een vriend te hebben door er zelf een te zijn! 

0 Shares

Geef een reactie

You May Also Like